صفحه اصلي انجمن سايتثبت نامآرشيو نقشه سايتطراح قالب تماس با ما
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سايت

رمز عبور را فراموش کردم ؟
آمار مطالب
کل مطالب : 654
کل نظرات : 2
اعضاي سايت : 0

وضيعت آنلاين
افراد آنلاين : 2 نفر

آمار بازديد
بازديد امروز : 1,486 نفر
بارديد ديروز : 209 نفر
ای پی های امروز: 61 نفر
ای پی های ديروز : 109 نفر
بازديد هفته : 2,192 نفر
بازديد ماه : 3,716 نفر
بازديد سال : 23,474 نفر
بازديد کلي : 120,399 نفر
موضوع : انتخابات ,خبرگان رهبری ,مقاله و تحلیل ,مقالات و تحلیل ها ,

توضیحات :
سیدیوسف طباطبایی نژاد در شهریور ماه سال ۱۳۲۳ شمسی در روستای ظفرقند اردستان در خانواده ای روحانی متولد شد. پدرش مرحوم آیت الله حاج میرزا علی طباطبایی نژاد از روحانیون اردستان و مادرشان فرزند آیت الله حاج شیخ اسدالله معین اصفهانی بود. شایان ذکر است برادر ایشان حجت الاسلام و المسلمین حاج سیدنورالله طباطبایی نژاد مردم اردستان در دوره اول مجلس شورای اسلامی بوده و از شهدای حادثه هفتم تیر هستند. 
او پس از طی دوران ابتدایی در سال ۱۳۳۷ با مشورت پدر با هدف فراگیری علوم دینی راهی قم شد. تا سال ۱۳۴۳ دروس مقدماتی و بخشی عمده ای از کتب سطح حوزه را فراگرفت، در اواخر سال ۱۳۴۳ تقریبا همزمان با تبعید امام خمینی (س) به ترکیه برای ادامه تحصیل به نجف رفت و در آنجا در محضر اساتیدی همچون شهید آیت الله مدنی، شهید آیت الله غروی و آیت الله راستی کاشانی حضور یافت. 
سپس در درس خارج فقه امام خمینی (س) و درس خارج اصول آیت الله العظمی خوئی شرکت کرد و مدتی را نیز از دروس خارج آیت الله العظمی بروجردی و آیت الله العظمی سیدعبدالعلاء سبزواری و آیت الله العظمی آمیرزا باقر زنجانی بهره برد. او فلسفه را نزد مرحوم آیت الله شیخ عباس قوچانی و مرحوم آیت الله لنکرانی فراگرفت. 
طباطبایی نژاد اواخر سال ۱۳۴۸ از نجف به ایران بازگشت و بعد از ازدواج به دلیل نبود امکان برگشت به حوزه علمیه نجف، به ادامه تحصیل خارج فقه و اصول در حوزه علمیه قم پرداخت و از محضر اساتیدی از جمله مرحوم آیت الله العظمی حاج سیدمحمدرضا گلپایگانی و آیت الله العظمی وحید خراسانی بهره برد، او تا سال ۱۳۶۰ به این روش ادامه داد و پس از آن با توجه به این که دوره خارج اصول را به طور کامل فراگرفته بود و بیش از ۱۴ سال در درس خارج فقه علماء شرکت کرده بود نیازی به ادامه تحصیل ندید و بیشتر زمان خود را به تدریس و پرداختن به کار قضایی می پرداخت. 
ایشان تدریس در حوزه را از سال ۱۳۴۲ آغاز کرد و تا کنون نیز به تدریس ادامه می دهد. ایشان علاوه بر تدریس در حوزه های علمیه دوره های معارف اسلامی را در دانشگاه اصفهان و دانشکده سپاه قم تدریس کرده اند. ایشان حتی در دوران نمایندگی مجلس نیز تدریس در حوزه علمیه مدرسه شهید مطهری تهران را ادامه دادند. 
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایشان در سال ۱۳۶۰ به دعوت شورای عالی قضائی به عضویت دادگاه عالی انقلاب درآمدند و تا اوایل سال ۱۳۶۶ در این جایگاه به فعالیت پرداختند، در سال ۱۳۶۶ عضو دیوانعالی کشور شدند و به عنوان عضو معاون شعبه ۲۷ که در شهر مقدس قم بود به امر رسیدگی به پرونده های قضایی پرداختند. 
در فاصله سال های ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۵ به عنوان نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند، در این دوران به صورت همزمان از سوی شورای نگهبان به عنوان نماینده آن شورا به شورای عالی آموزش و پرورش کشور معرفی شده و با حکم رئیس جمهور وقت طی دو دوره به آن سمت منصوب شد. 
بعد از پایان دوره چهارم مجلس شورای اسلامی به کار اصلی خود در دیوان عالی کشور بازگشته و به عنوان عضو معاون شعبه دوم دیوان عالی مشغول به فعالیت شد. 
در شهریور ماه سال ۱۳۷۶ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان نماینده ایشان در سوریه منصوب شد و سرپرستی دینی کلیه شیعیان آن کشور را به عهده داشت، و تا شهریور ماه سال ۱۳۸۱ در این سمت باقی ماند. از جمله اقدامات ایشان در آن دوران تاسیس بیش از ۶ مدرسه علمیه خواهران در شهرهای مختلف سوریه، تعمیر و تکمیل مدرسه پسرانه امام خمینی، تاسیس دانشگاه آزاد برای طلاب و ایجاد اتحاد میان شیعیان و دفاتر علما را می توان نام برد. 
 در شهریور ماه سال ۱۳۸۱ با حکم مقام معظم رهبری به عنوان نماینده ایشان در استان اصفهان و امام جمعه اصفهان منصوب شدند. ایشان در بهمن ماه سال ۱۳۸۳ با حکم آیت الله مظاهری به عنوان مدیر حوزه علمیه اصفهان منصوب شدند. 
فهرست سایر مسئولیت ها:
  • نماینده مردم استان اصفهان در مجلس خبرگان رهبری
  • رئیس کمیسیون برسی راههای پاسداری و حراست از ولایت فقیه
  • عضو کمیسیون اصل  ۱۰۷ و  ۱۰۹ قانون اساسی مجلس خبرگان
  • رئیس کمیته همکاریهای استان ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه
  • عضو شورای سیاستگذاری تبلیغ
  • نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن استان اصفهان
  • مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان
  • عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم 
  • ریاست ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان 
  • ریاست بنیاد بین المللی غدیر استان اصفهان 
  • عضو انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان اصفهان
  • ریاست شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان 
  • ریاست بنیاد فرهنگی المهدی
  • ریاست ستاد شعبانیه استان اصفهان 
  • ریاست ستاد زکات استان اصفهان
  • احداث مدارس علمیه جدید در استان
  • با پیگیری و پشتیبانی همه جانبه حضرت آیت الله طباطبایی نژاد  نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان و مدیر حوزه های علمیه در استان  از سال 1386  حوزه علمیه های جدید در استان  احداث گردید که به شرح زیر می باشد:

    در شهرستانهای فریدونشهر - داران - تیران و کرون - کوشک - درچه - نایین - خوانسار (با پیشرفت 45%) - الحاقی خوراسگان - الحاقی فولادشهر - مساعدت با ساخت حوزه جوادالائمه خمینی شهر - مساعدت با ساخت حوزه در دولت آباد و ساخت دو حوزه علمیه در شهر اصفهان (حوزه علیمه های شهید بهشتی و شهید سید نورالله طباطبایی نژاد

    همچنین اقدام به مرمت حوزه های علمیه تاریخی تحت نظارت اداره میراث فرهنگی گردید که شامل حوزه های : امام صادق (ع) چهارباغ - صدر بازار - جده بزرگ - جده کوچک - میرزاحسین - اسماعیلیه - صدر خواجو - نیماورد - ملاعبدالله  و چندین حوزه دیگر که هرکدام در چند نوبت مرمت گردیده است

  •  

زمان ارسال:پنجشنبه 26 بهمن 1402 نویسنده:محسن سیلانی بازديد:37
مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب

کد امنیتی رفرش

طراحی و کدنویسی قالب از : ابزار وبنیرو گرفته از : رزبلاگ

جست و جو

نویسندگان وبلاگ
آرشیو